Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü

Vélemények fórumokról

"Túl vagyok az ötödik alkalmon is, és csak dícsérni tudom. Egy dolog szerintem mindenkire igaz - és ha nem eszerint élsz, akkor tele leszel negatív gondolatokkal és kételkedéssel - az önmagukba vetett hitnél és a pozitív gondolkodásnál nincs nagyobb gyógyítóerő." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box
Tanulási nehézségek


Tanulási nehézségekA legtöbb tanulási jellegű probléma oldása során kiderül, hogy a gyermekkorban kell keresnünk a probléma eredetét. Igen gyakori, hogy a kisiskolás már első osztályos korában negatív élményeket szerez.

Ha a múltban valamely tanulási folyamat során stresszhelyzetbe kerültünk, akkor az a stressz mindig jelen lesz, ha hasonló helyzetet élünk át.
Ezért tapasztaljuk azt, hogy bizonyos nyelvek, új ismeretek elsajátítása közben hirtelen leblokkolunk és már nem vagyunk képesek további információ befogadására.


Mit tehetünk ilyenkor?

Gondoljuk át, hogy nem történt-e velünk kellemetlenség, kudarc iskolás éveink során. Ezeket az élményeket érzelmileg semlegesítenünk kell. Az eseményeket meg nem történtté nem tehetjük, de a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi töltetet megszüntethetjük.

Ahhoz, hogy újra megteremtsük zavartalan tanulási képességeinket, egyesítenünk kell egymással a két agyféltekénket.


Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.