Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


One Brain rendszer

A kineziológia One Brain rendszerének elnevezése az agy ideális működésére utal, tehát a jobb és a bal agyfélteke tökéletes együttműködésére.
Amikor stresszhelyzetbe kerülünk, a bal agyféltekénk “túlélésért” felelős része lekapcsolhatja az agy nagy részét. Ha a kreatív öntudatot képviselő jobb agyfélteke blokkolva van, elhatalmasodik rajtunk a tehetetlenség érzése, képtelenek vagyunk helyesen cselekedni.

A kialakult negatív érzés okozza az energetikai áramlás blokkolását az agyban, s ezzel együtt a hozzá tartozó testrészekben is. A gondolatok először lelkiállapot-változást okoznak, majd testi tüneteket, betegségeket idézhetnek elő.
A kineziológia abban segít, hogy feloldjuk a negatív blokkokat (azaz az átélt stresszeket és a hozzájuk fűződő negatív érzelmeket), hogy újra együttműködővé váljon a jobb és a bal agyféltekénk, és szabadon tudjunk cselekedni.Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box


Erste személyikölcsön


Stresszoldás


StresszMinden átélt fájdalom, félelem és fájdalomtól való félelem is energia blokádot hoz létre a testben.

Az izomteszt segítségével megmondjuk, milyen a pozitív és negativ érzelmi töltés arány abban a bizonyos problémában. Mi nem gyógyitunk, csak a test energiaegyensúlyát állitjuk helyre, illetve beinditjuk a test öngyógyitó mechanizmusát.


Stressz oldása izomteszteléssel

Milyen esetekben nyújt segítséget a One Brain módszer?


  • Tanulási nehézségek
  • Párkapcsolati problémák
  • Krízishelyzet
  • Depresszió
  • Pánikbetegség
  • Szexuális problémák
  • Testi-lelki egyensúly létrehozása és fenntartása
  • Önértékelési problémák, önbizalomhiány
  • Egyéb egészségügyi problémák esetén

Hogyan hat ránk a stressz?

StresszoldásAz egymást követő napok mókuskerekében érdemes néha megállni egy kicsit, és szemügyre venni, mi felé terelget bennünket az állandósult stressz. Változtatni nyilván nem minden esetben egyszerű, de az erőfeszítés kétségkívül megéri, hiszen egészségünk, jól-létünk a tét.
A stressz elől menekülők közül sokan hibás módszereket választanak: alkoholhoz, dohányzáshoz, gyógyszerekhez fordulnak, belevetik magukat az evésbe, másokon vezetik le feszültségüket.
A stressz oldására léteznek ennél előremutatóbb, természetes megoldások is.


A stresszt okozó tényezők működésben maradnak, folyamatosan hatással vannak a testre mindaddig, míg a hozzá kötődő negatív érzelmeket nem oldjuk, vagy szüntetjük meg. A megoldatlan stresszek, leképződnek a testben. Ezek blokkolhatják előrehaladásunkat az életben, párkapcsolati problémákat okoznak, koncentrációs, alvási zavarokat és betegségeket okozhatnak.

A kézzel történő izomtesztelés után különböző, aránylag egyszerü és veszélytelen korrekciós módszerekkel oldjuk a stresszt. Átlagosan 5 kezelés kell egy probléma megoldásához. Az első kezelés kb. 1,5 óra, a többi oldás általában már csak 1 óra.Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.