Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


Vélemények fórumokról

"Úgy tűnik, valamit félreértettél. Nem megoldás, hanem oldás. Feszültségek, stresszek, fizikai, lelki, gondolati blokkok (fel)oldása, és ez a változás tesz képessé, hogy közelebb juss a SAJÁT megoldásodhoz." ..."Valahogy nagyon benne van itt nálunk a köztudatban, hogy aki segít, aki gyógyít az, hogy merészel pénzt kérni érte. Valószínűleg a több évtizedes "ingyenes" orvosi ellátás beidegződése ez.
Az autószerelőtől sem várom el, hogy ingyen csinálja meg a kocsimat, holott lehet, hogy imádja csinálni, ez a hivatása és ért is hozzá." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box

Erste személyikölcsön

Fundamenta Lakáskassza

Párkapcsolati problémák


"Mindenki teljességre vágyik, senki sem hajlandó kevesebbel beérni. Ez az egoizmus, az "én mindenekfelett" szemlélet jellemezte az utóbbi évtizedeket. Ami pedig a kapcsolatainkat illeti, ott annyit követelünk, hogy szinte lehetetlenné tesszük az egészet. Amikor mindkét fél túl sokat követel a másiktól, amikor mindkettő azt vájra el a másiktól, hogy az ő világában éljen, és mindig, minden tekintetben álljon a rendelkezésére, akkor elkerülhetetlenül bekövetkezik a két ego harca. A hatalmi harc miatt olyan nehéz hosszú időn át egyetlen társ mellett kitartanunk."

James RedfieldPárkapcsolati problémákA legtöbb párkapcsolat eljut ahhoz a ponthoz, amikor kezdeti lángolás már nem jellemző a hétköznapokra. Sokan ilyenkor szembesülnek párjuk negatív tulajdonságaival, ekkor ismerik fel, hogy nem sikerült megváltoztatni a másikat. Ebben az időszakban több a súrlódás a felek között és számos esetben a szakítás gondolata is felmerül.

Pedig a kezdeti lángolás hiánya nem feltétlen veszteség, hanem lehetőség arra, hogy a kapcsolatot megtöltsük bensőséges érzelmekkel és biztos, harmonikus légkört alakítsunk ki.


Kísért a múlt?

Lehet, hogy a szülők párkapcsolata nem nyújtott megfelelő mintát számunkra. Kineziológiai oldások során felszínre kerülhetnek olyan múltbeli – gyakran magzatkori – stresszélmények, amelyek során az anya negatív érzései, elfojtott bánata a magzatot is érinti és egész életére kiható negatív hiedelmeket generáltak a megszülető gyermekben.
Bármilyen hihetetlenül is hangzik, ezek bizonyított tények.


Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.