Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


Vélemények fórumokról

"Gondolatainknak teremtő ereje van, függetlenül attól, hogy azok pozitívak vagy negatívak!
Ennek megfelelően, ha azok pozitívak, akkor megteremtődnek, és jó dolgok történnek velünk, de ha negatívak, félelemmel telítettek akkor azok is megteremtődnek az életünkben, sőt a traumák idején átélt szorongások, félelmek amelyeket életünk során megéltünk, ott rejtőzködnek tudatalattinkban és megbetegíthetik a lelket, és ha nem szűnnek meg, idővel a testet is. Hogy ez ne történjen meg a traumákat, a félelmeket meg kell szüntetni, fel kell feldolgozni. Ebben van segítségünkre a kineziológia és ebben tud segíteni a módszereket jól ismerő kineziológus is." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box

Lavyl Hair
Motivációk


Ahhoz, hogy mi magunk tudjuk irányítani az életünket és valami maradandót alkossunk, előbb-utóbb meg kell tanulnunk HINNI.

HinniPersze nem azt értjük ezalatt, hogy áthárítsuk a felelősséget bármilyen Isten vagy istenített Szellemi Szupermen vállára, esetleg szépen, csendben üldögéljünk arra várva, hogy a Végzet majd bekopog az ajtónkon. Mindössze hinnünk kell a bennünk rejlő erőben és fel kell használnunk azt.

Ha így teszünk, no meg ha felhagyunk azzal, hogy másokat majmolunk vagy versengünk velük, akkor egyszer csak minden elkezd működni. Életre kelünk."Bármennyire is kétségbeejtőnek tűnik az életed, van remény! Amennyire pocsék körülmények között vagy, annyival jobb napok várnak rád. Nem számít, mennyire borzalmasnak tűnik a helyzeted, képes vagy fölé emelkedni. Ha csak sóvárogsz a változás után, azzal nem változtatsz meg semmit. Ha viszont úgy döntesz, hogy most rögtön a cselekvés mezejére lépsz, azzal megváltoztatsz mindent!"

Nick Vujicic


Tanmesék

Egy kisfiú megpróbált felemelni egy hatalmas követ, de nem boldogult a feladattal. Az édesapja odalépett hozzá, majd rövid idegi csak figyelte a gyerek erőlködését, s végül így szólt hozzá:
- Minden képességedet beleadtad?
- Igen! - kiáltotta kétségbeesetten a fiú.
- Ez nem teljesen így van - hangzott az apja válasza, - hiszen nem kértél meg, hogy segítsek.Egy kellemetlen, szeles tavaszi napon a csiga elindult felfelé a cseresznyefán. Az ágakon üldögélő madarak gúnyos tekintettel figyelték.
- Te ostoba teremtmény - csipogta egyikük - hová mész? Miért mászol fel a fára, hát nem látod, hogy nincs rajta gyümölcs?
- Majd lesz, mire felérek - felelte a csiga.


Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.