Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Mit kell tudni a kineziológiáról

Oldal menü

Idegen szavak jelentése

Meridiánok - Az emberi testben nem csak nyirok és érrendszer található, hanem energiahálózat is. Testünkben a csakrák az energia-felvevő helyek, és belecsatlakoznak a meridiánok. Ezek a vezetékek (meridiánok) hivatottak arra, hogy a csakráktól a szervekig vigyék el a felvett energiát.


Kiropraktika - A kiropraktőr figyelmét a gerinc állapota és az egészség közötti összefüggésre összpontosítja. A gerinc működési zavarainak csökkentésével, elhárításával javul a szervezet idegellátása, mely döntően meghatározza öngyógyító képességének kibontakozását.


A naturopátia története a XIX. században kezdődött, a böjtölést és a diétát ötvözte gyógyfürdőkkel, hidroterápiával és gyógyborogatásokkal.


Az oszteopátia (az egyik "csontkovács" mesterség - a másik a kiropraktika) a csontokat, izmokat, ízületeket, kötőszöveteket kezelő manuális technika a szervezet regenerálódó képességének serkentése mellett diagnózis felállítására is alkalmas.Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box

Lavyl Auricum

Erste személyikölcsön

Xforex


Kineziológia


"A kineziológia mozgástudomány, azaz hagyományos értelemben a test izmainak és mozgásának tanulmányozását jelenti. Elnevezése görög szóösszetétel, kinezis - mozgás, logos - tan."

"A kineziológia egy holisztikus szemléletű megközelítésmód, amely a személy energiarendszerének kiegyensúlyozásával foglalkozik a szabad energiaáramlás biztosítása révén...

Az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja öngyógyító mechanizmusát. Egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának. Technikák egysége, amely felhasználja a távol-keleti több ezer éves tapasztalatokat a meridiánokban történő energiaáramlásról (amelyre az akupunktúra, akupresszúra épül), a modern kiropraktika, naturopátia és oszteopátia elemeit, viselkedési genetikai, neurológiai ismereteket, az agykutatás eredményeit. Számos ága létezik, valamennyi irányzat lényeges alkotóeleme az izomtesztelés...

Manuális izomtesztelés

Az izomteszt során egy meghatározott izmot gondolatban elkülönítünk a többi izomtól és ellenőrizzük a működését. Ily módon feltárhatjuk az izomrendszernek az energiarendszerrel összefüggő kiegyensúlyozatlanságát. Az izomtesztelés valójában az izomműködés ellenőrzése, annak vizsgálata, hogy bizonyos konkrét körülmények között egy adott izom tart vagy nem tart. Gyakorlatra és finom érzékenységre van szükség, hogy egy „erős” vagy más néven „bekapcsolt” és egy „gyenge” vagy más néven „kikapcsolt” izmot egymástól megkülönböztessünk.

Bár a testnek egy bizonyos részét vizsgáljuk, de ez a rész az egész testtel szoros összeköttetésben van. Az izom aktivizálja az ínreflexeket, az idegeket és az aggyal is kapcsolatban áll. Az agy olyan kapcsolóközpontja testünknek, ahol minden információ összefut. Tehát, ha egy izmot vizsgálunk, indirekt módon az agyat is vizsgáljuk..."

WikipédiaA kineziológia egy szelíd módszer

A kineziológia, mint módszer a szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, arra a témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni. A kezelés célja a jelenbeli és múltbéli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikák segítségével. Az energiák kiegyenlítése testi, lelki és szellemi kiegyensúlyozottságot eredményez.

Ez a szelíd módszer már az első oldás után pozitív változásokat hoz a páciens életébe. A blokkok oldása után az öngyógyító mechanizmus beindulásának köszönhetően a kreativitás és az intuíció nagymértékben jelen lesz életünkben és hozzásegít minket az optimális döntésekhez.Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.