Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


Vélemények fórumokról

"Néhány gondolat az önbizalomhiányról és arról, hogy mi okozza az ember életében azon stagnáló helyzeteket, amelyekből szinte kilépni képtelen.
Az ok alapjában véve éppen az, AHOGYAN feltesszük magunknak magát a kérdést, hogy miért is vagyok ilyen helyzetben, szituációban.
Abban a pillanatban, amikor olyan jellegű kérdést teszel fel magadnak, amelyben bármilyen NEGATÍV tulajdonság is szerepel, mint, miért nem vagyok képes megvalósítani magamat, miért nem lehet boldog párkapcsolatom, miért nem lehet a házasságom békés, miért nem lehet olyan munkám, ami élvezetet okoz nekem, a tudatalattid azonnal meg fogja adni az okokat.
A tudatalattid válaszolni fog az adott kérdésre. Azonban teszi ezt olyan formában, hogy az nem az előrehaladásban fog segíteni, nem abban, hogy sikereket érj el az életed bármely területén, hanem ellenkezőleg. Fixálni és rögzíteni fog abban a helyzetben, szituációban, amiben épp leledzel. Ugyanis a tudatalattid feleletei valahogy így hangozhatnak:
Mert nincs elég pénzem, mert a családom nem áll mellettem, mert nem beszélek elég jól angolul, mert nem vagyok elég magas, mert nem vagyok vonzó, mert képtelen vagyok rá, mert, csak...
Amikor önmagadnak egy negatív jellegű kérdést teszel fel, az egyáltalán nem segít abban, hogy előrejuss. Visszahelyez oda, abba a pozícióba, abba az élethelyzetbe, amiből kitörni szeretnél, amiben épp most ebben a pillanatban élsz." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box

Fundamenta Lakáshitel


Lavyl Auricum


A kezelés menete


A kezelés során kiválasztunk egy célt, és izomteszteléssel megkeressük a problémához kapcsolódó energiablokkokat. Ezeket feloldjuk, miáltal létrehozzuk az energiaegyensúlyt.

OldásGyakorlatilag csak megérintem a kliens karját vagy homlokát. Semmilyen fájdalommal járó, vagy kellemetlen érintés nem történik. Sem elektromos, sem más készüléket nem használok, csak a kezemet.
A korrekciók is egészen egyszerü fizikai gyakorlatok, némelyik akupresszurás pontok érintése, maszirozása, azonban ez sem jár semmiféle kellemetlenségel. Gyerekeket 7 éves kortól érdemes kezelni, 7 éves kor alatt a szülőt kell kezelni és rajta keresztül a gyerekkel kapcsolatos problémák is oldódnak.

Egy problémához átlagosan 5 kezelés szükséges, egy hetes szünetekkel. Nagyobb szüneteket nem érdemes tartani, mert akkor nem lesz annyira eredményes az oldás. Az oldás gyengéd módszernek számit, a kliensnek kérnie kell a kezelést és a saját gyógyulásáért saját maga felel.

IzomtesztelésAz izomtesztelés alapja az agyunk és az izomzatunk közötti kölcsönhatás.
Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk a kliens „belső tudásához”, és egyenes igen/nem válaszokat kapunk.
A korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek. A kineziológia hagyományos kezelés mellett is alkalmazható.


Miben tud segíteni a módszer?

Depresszió, párkapcsolati probléma, alvászavar, agresszivitás, dadogás, diszlexia, ekcéma, elhízás, emésztési zavarok, energiahiány, epilepszia, félelmek, fóbiák, függőségek, impotencia, hiperaktivitás, keringési problémák, klimax, koncentrációs zavar, lelki betegségek, lisztérzékenység, migrén, meddőség, munkahelyi problémák, tanulási nehézségek, pajzsmirigy problémák, pánikbetegség, rossz közérzet, stressz, szédülés, szemproblémák, szenvedélybetegségek, szívvel kapcsolatos problémák, viselkedési zavarok, önértékelési problémák...


Egy probléma sikeres (meg)oldása általában több tünet megszűnését is eredményezheti.


Gyermekeknek is ajánlott

Tanulási nehézségek, viselkedési zavarok, gyermek-szülő kapcsolat javítása, társas kapcsolatok rendezése, allergia, immunrendszer erősítés...Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.
Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.