Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


Vélemények fórumokról

"Szerintem elengedhetetlen, hogy megbízzak abban az emberben, akinek feltárom titkaimat, aki előtt merek-tudok sírni. A kineziológiai oldás lényege a felgyülemlett blokkok oldása, a negatív megélések pozitívvá fordítása. Nekem minden esetben használt, utána lényegesen könnyebb lett az életem.
A saját gondolkodásmódomon sokat kellett változtatnom, hogy ne rakjam vissza a blokkokat, vagy ne "csináljak" újakat." ..."Bizony az oldások ellenére nem mindig sikerül legyőzni az akadályokat, de már az is egy pozitív lépés, ha tudatosul bennünk, hogy mi okozza a problémát. Mert nem úgy van, hogy kapok mondjuk 5 oldást és akkor az összes gondomat letudtam egy életre!
Az a cél, hogy hasonló stresszhelyzetben már másként tudjunk reagálni, azaz kevésbé stresszesen éljük meg az eseményt, mint oldás előtt. És ez nagyon is működik." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média boxFérfi és női szerepek


Olvasgatok egy könyvet, ami a párkapcsolatokról szól. Nem irom ide a szerzőt és a cimet, mert lehet, hogy reklámnak minősülne. De nem is ez a lényeg.

Mostanában több pár is panaszkodott nekem a következő problémáról, a könyv szerint tipikus eset. Genetikailag másra van programozva a nő és a férfi, ez persze az évszázadok során sokat változott, azonban legtöbbször mégis igaz.
Az ősember feladata az volt, hogy a túlélésért levadássza a vadat. Meglátta, és üldözte, célzottan és esetleg kilométereken át. Leölte és hazavitte. Bármilyen messzire keveredett, haza kellett találnia a családjához, az utódaihoz. Ezért aztán a férfiaknak kitünő tájékozodóképességük van.
A nőknél nem volt erre szükség a túléléshez. Ők őrizték a tüzet és a közelben elmentek bogyókat gyűjteni. Megjegyezték, hogy egy érdekes sziklánál, vagy bokornál mentek jobbra, vagy balra. Egy helyben kellett szöszmötölniük, válogatni, keresgélni a megfelelő bogyókat.

A legtöbb férj ideges attól, ha a felesége a szupermarketben sok időt tölt azzal, hogy olyan árukat is megfogdos, megnézeget, amit esze ágában sincs megvenni. A férfi csak ott toporog és morog, hogy mennyi időt "elpocsékol" a nő ilyesmire, ahelyett, hogy a bevásárlólista szerint, célzottan mennének, pakolnák a bevásárlókosárba a szükséges dolgokat, aztán irány a pénztár!
Ha felismerjük azt, hogy genetikailag a legtöbb nő nem tud jól tájékozódni és imád sok időt tölteni a vásárlással, talán sokkal toleránsabbak lennénk.

Ez csak egyetlen példa, hogy ezernyi módon különböznek egymástól a férfiak és a nők. Ezek a különbözőségek gerjesztik olykor a legerősebb vonzást a két nem között. De erről utólag, szinte mindig megfeledkezünk.


PárkapcsolatHa valakinek komoly problémái vannak a párkapcsolatában, legyen ez akár elhidegülés, kommunikációs probléma, magány a kapcsolaton belül, önértékelési probléma, szexuális harmónia hiánya, a másik fél egyes tulajdonságai vagy saját tulajdonságunk vagy kényszeres viselkedésünk zavaró lehet.

Ezek felhalmozódása, megoldatlansága, tudomásul nem vétele kihat az élet más területére is, ahol ugyancsak egyre nehezebben fogja kezelni a helyzetet.


Miért kellene idáig eljutni?

A kineziológia segít megtalálni a helyes megoldást!

A kineziológus kiteszteli a párkapcsolati probléma lelki hátterét és feloldja a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt, valamint korrekciókkal helyreállítja az egyensúlyt, rávílágít arra, hogy mi állhat a boldogságod útjába.


Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.