Bízza magát segítő kezekre! Feszült, ideges, rosszul alszik?
Dekoncentrált, szétszórt, figyelmetlen, nehezen tanul?
Pánikbetegség, szorongás, fóbia gyötri?
Problémái vannak emberi kapcsolataival?
Már minden gyógyszert kipróbált az allergiájára?
Párkapcsolati, szexuális gondokkal küzd?

Header Image

Egy szelíd módszer a pozitív változás érdekében

Oldal menü


Vélemények fórumokról

"A kineziológia azért is jó, mert neked nem is kell tudni a választ hogy miből ered egy problémád, a sejtjeid mindent elraktároznak és a tested válaszol a terapeuta kérdésére." ..."A kineziológus is csak közreműködő "páciensel" tud mit kezdeni, akárcsak pl. a pszichológus, vagy bármely más gyógyító szakember. Mert mindnyájan tudjuk, ha valaki nem akar gyógyulni, az nem is fog." ...Küldjön üzenetet!
Neve:
Email
Mobil
Üzenet


E-mail

Média box


Fundamenta Lakáshitel


Csakrák


A csakrák azok a helyek a testben, ahol az energia sűrűbb, mint máshol. Optimális esetben az energia akadálytalanul áramlik a csakrák között és a koronacsakrán keresztül a test befogadhatja az univerzum életenergiáját. Azt az energiát, ami mindannyiunkat működtet. Hét csakránk van, s ezek a hozzájuk tartozó szervekhez küldik, továbbítják az energiát.

Különböző okokból azonban előfordul,hogy a csakrában az energia forgása lelassul, leáll, vagy visszafelé forog. Mivel a finomenergia kívülről érkezik testünkbe, ahogyan a lelki bajok is, ezért a csakrák működését leginkább az érzelmi, lelki problémák befolyásolják.

A hét fő csakra: gyökér csakra, szex csakra, napfonat, szív csakra, torok csakra, homlok csakra, korona csakra.


Csakrák és energiák

A csakrák energiájukat a környezetből veszik föl. A mindennapi élet során más emberekkel, növényekkel, (fákkal, virágokkal), állatokkal, ásványokkal (a lakásban és a természetben egyaránt) cseréljük ki energiánkat. Energiát veszünk fel tőlük, illetve adunk le a környezetünknek. A csakrák eközben forognak. Általában az óra mutató járásával megfelelő irányba vesz fel a csakra energiát, és ellenkező irányba fordulva adja le az energiát. A forgás irányok váltakoznak, hogy az egyensúly a szervezetben megmaradjon.

Egy jól működő csakra megtartja az energiát. De amikor az energia a csakrákban nem marad meg tartósan, ennek több oka lehet.

Amikor túlterheltek, stresszesek, feszültek, vagyunk akkor a csakrákat érdemes időközönként feltölteni, beállítani, nehogy valamelyik csakra alulműködése valamely másik csakra túlműködéséhez vezessen.


Lépjen kapcsolatba velem

Ha úgy érzi, hogy a fentebb leírtak okán tanácsra, segítségre van szüksége vagy csak érdeklődik a módszer iránt, lépjen kapcsolatba velem.


Köszönöm a látogatást. Remélem, hasznos információkat talált.